Fly & Drive potovanje z najetimi vozili.

 

Neskončno dolge peščene plaže in nočni utrip Miamija, sproščeno  karibsko vzdušje Key West-a, subtropska divjina v parku Everglades, tematski parki v Orlandu…

Splošne informacije:


 • Cena vključuje

  letalski prevoz, 1 kos ročne prtljage do 8 kg, nastanitve v preverjenih hotelih, najem vozila, vodeni ogledi mest in znamenitosti, organizacija potovanja

 • Doplačila

  napitnine (vodniku na poti)

 • Vizum

  za vstop v ZDA vizum ni potreben, najmanj 10 dni pred odhodom morate izpolniti ESTA - elektronsko prijavo za vstop v ZDA.

 • Cepljenja

  COVID 19

PROGRAM POTOVANJA

- DAN -

1

LJUBLJANA  – BENETKE – MIAMI

Zbirališče potnikov na letališču Marco polo v Benetkah, polet preko enega izmed evropskih letališč v Miami. Po pristanku na letališču v poznih popoldanskih urah po lokalnem času in po opravljenih mejnih formalnostih odhod do poslovalnice rent-a-car-ja! Namestitev po avtomobilih, osnovne informacije ter odhod proti hotelu! Prenočevanje!

- DAN -

2

MIAMI              

Dopoldne krožni ogled Miamija (Miami beach z znamenitim Ocean drive, Key Biscayne, Coconut Groove, Little Havanna) Popoldne povratek v hotel. Prosto za kratko kopanje. Zvečer možnost ogleda Miamija v soju luči. Prenočevanje.

- DAN -

3

KEY LARGO – KEY WEST             

Zjutraj odhod proti najjužnješemu delu celinskega dela ZDA, Key West-u, kjer je svoja leta domoval tudi E. Hemingway! 113 milj dolga razgledna cesta z več kot 40 mostovi, ki povezujejo kopno z malimi otoki. Možnost postanka v Bahia Honda zalivu in priprava piknika ob morju. Po prihodu ogled Key West-a, morda ostane nekaj časa za uživanje v pravi karibski klimi, kopanje v morju! Nastanitev v hotelu, nočitev.

- DAN -

4

KEY WEST – KEY LARGO – EVERGLADES NP – NAPLES

Ogled Little White house in najjužnejše točke  kontinentalnega dela ZDA, trga Mallory in ulice Duval, nato pa vožnja nazaj proti kontinentalnemu delu, nato pa proti severu ob obali mehiškega zaliva do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je moč ogledati bujno tropsko rastlinje  ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve,morske krave…. Vkrcanje na čolne na vetrni pogon ( 23 $) in vožnja preko močvirja. Sledi še ura vožnje proti zahodnemu delu parka, do hotela, namestitev in prenočevanje.

- DAN -

5

NAPLES – ORLANDO

Zjutraj ogled Naplesa, nato mimo obalnih mest ob zahodni obali Floride (Ft Myers, Sarasota) do Orlanda, največjega zabaviščnega centra na svetu! Odhod v hotel v predelu Kissimee,  namestitev in prenočevanje.

- DAN -

6

ORLANDO

Cel dan prosto, predlagamo celodnevni obisk: Universal studios (dva parka), Disney world-a (Magic Kingdom, Epcot, MGM Studios, Animal Kingdom, Pleasure Island)…. Povratek v hotel in nočitev.

- DAN -

7

ORLANDO

Zadnji dan v Orlandu je namenjen obisku številnih parkov ( Wet & Wild, Sea World) ali pa počitku v tem norem mestu zabave in številnih atrakcij! Nekaj časa bo na voljo za ugodne nakupe oblačil, obutve ali tehnike. Nočitev!

- DAN -

8

ORLANDO – CAPE CANAVERAL – PORT ST LUCIE

Odhod iz Orlanda, med potjo proti Miamiju obisk Kennedy space center NASA, izstrelitvene ploščadi, nato odhod proti jugu. Namestitev v enem izmed obalnih mesec (Port St Lucie ali Palm beach).

- DAN -

9

PORT ST LUCIE – MIAMI

Dopoldan vožnja proti jugu po obalni cesti, ogled Palm Beach-a, Boca Raton-a in Fort Lauderdale. Popoldan prosto za zadnje nakupe ali kopanje, nato pa večer lahko preživite na znamenitem Ocean drive-u na Miami beach-u. Nočitev

- DAN -

10

MIAMI – EVROPA

Dopoldne prosto, nato pa odhod proti letališču, vračilo avtomobilov in prijava za let domov. Vkrcanje na letalo in polet proti Evropi.

- DAN -

11

EVROPA – LJUBLJANA

Zjutraj pristanek na letališču v Evropi in nadaljevanje poleta v Benetke.

22.10.2022

Datumi odhodov

 • 22.10.2022
 • Odprte prijave