Smučanje v bolj športno usmerjenih krajih oz smučiščih, kot so Sun Peaks, Revelstoke ter na smučišču Kicking Horse, ki se lahko pohvali z izjemnimi progami in dolgimi smučišči.. Vse skupaj predstavlja ljubiteljem pršiča in smučanja po celem snegu pravi raj. Seveda pa je dobro poskrbljeno tudi za ljubitelje urejenih prog. Smučanje v Kanadi predstavlja za vsakega ljubitelja snežnih strmin vrhunsko doživetje… Potovanje pa je možno popestrit tudi s Helli-skiingon (smučanjem s helikopterja po celem snegu) v Revelstoke-u …

Smučanje je možno na naslednjih smučiščih,
navedeni so maksimalni izkoristki po dnevih:
1 x Kicking horse (www.kickinghorseresort.com),
5 x Banff, Lake Louise in Sunshine ( www.skibig3.com),
1 x Revelstoke (www.revelstokemountainresort.com)

Okviren program potovanja in smučanja:
1 dan Benetke – Calgary
2 dan Banff
3 dan Banff – Sunshine
4 dan Banff – Revelstoke – Banff
5 – 8 dan Banff – Lake louise
9 dan Calgary – Benetke

Splošne informacije:


  • V ceni je vključeno

    : letalski prevoz Benetke - Calgary - Benetke, namestitev v 1/ 2 sobi, v hotelih ***/*, najem Jeep-a (mid size Suv za 2 osebi oz standard SUV za 4 osebe) z vsemi zavarovanji in organizacijo potovanja. Cene smučarskih vozovnic: cca 370 do 450 CAD za 7 dni smučanja. Prevoz smuči: 2 para smuči v vreči - 90 € za smer prevoza.

  • Izpolnitev ETA vloge

    Kanada uvaja sistem predhodne elektronske avtorizacije potovanja (electronic Travel Authorisation oziroma, "eTA") Potnik, ki potuje v Kanado, mora od 15.3.2016 dalje pred vstopom v državo izpolniti t.i. eTA na spletni strani http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp (potnik mora izpolnito eTA vlogo tudi, če v Kanadi samo prestopa in Kanada ni končna destinacija)

PROGRAM POTOVANJA

Datumi odhodov